SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Φωτεινή Δάρρα & Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Λαζαρέτο στη Μονεμβασιά ==Απο το blog ΠΑΚΙΑ

Φωτεινή Δάρρα & Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Λαζαρέτο στη Μονεμβασιά



Η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μας προσκαλούν αυτό το καλοκαίρι σε
 ένα ταξίδι στη μαγεία της μουσικής τους.
Τίτλος των συναυλιών: "Λουλούδι στη φωτιά"  όπως και το πιο πρόσφατό τους cd με τραγούδια σε στίχους του μεγάλου Νίκου Γκάτσου.
Η Φωτεινή Δάρρα, με ένα προσωπικό ρεπερτόριο γεμάτο τραγούδια μελοποιημένων ποιητών αλλά και σπουδαίων ελλήνων και ξένων στιχουργών και έχοντας ξανασυστήσει στο κοινό διαχρονικά τραγούδια συνθετών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Άκης Πάνου, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Μίμης Πλέσσας κ.α. Θα βρεθεί στη σκηνή για να μας μεταδώσει κάτι από τη μαγεία τραγουδιών που είναι χαραγμένα στη θύμησή μας για πάντα.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι ο συνθέτης που μπήκε στις καρδιές μας με επιτυχίες που σημάδεψαν την εποχή τους και αποτελούν αναφορά στην έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή, όπως: "Τραγούδια για τους μήνες", "Λόγω τιμής", "Φεύγα", "ΛΕΝΗ", "Μάγισσες της Σμύρνης", "Αναστασία", "Μη φοβάσαι τη φωτιά" κ.α. 
Μαζί με τη Φωτεινή Δάρρα έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό καλλιτεχνικό συνδυασμό με ψυχή.
Μαζί με το συνθέτη στο πιάνο θα ακουστούν τραγούδια από την κοινή τους πορεία όπως: "Τρέχει το νερό", "Φεύγα", "Σ'αγαπώ", "Παράπονο", "Στα ίδια μέρη", αλλά και αυτά που ξεχώρισαν από τον τελευταίο τους δίσκο όπως: "Παρασκευή Μεγάλη", "Όλα τα αστέρια τρύπια" κ.α.
Τέλος θα μας χαρίσουν την δική τους οπτική για κάποια τραγούδια δημιουργών και φωνών που αγάπησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου