SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ιδιαιτερη προσοχη στο συγκεγκριμενο σημειο του δρομου Σπαρτης-Τριπολης -----Απο το apela.gr

Τραγωδία: Στο δρόμο Σπάρτης -Τρίπολης στο ίδιο σημείο έγιναν 2 θανατηφόρα τροχαία με 4 νεκρούς
06/10/2014
Μεγέθυνση εικόνας
Η χθεσινή μέρα, Κυριακή 5 Οκτωβρίου επεφύλασσε μια τραγική κατάληξη για οικογένεια, καθώς πατέρας, μητέρα και 22χρονος γιος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στο 27,6 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Σπάρτης (στη στροφή πριν τη μεγάλη ευθεία και 2 χιλιόμετρα πριν του Αρδάμη).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, περίπου 5:30 το απόγευμα, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα (chevrolet) που οδηγούσε ο 60χρονος πατέρας και στο οποίο επέβαιναν η γυναίκα του και ο γιός του, στο παραπάνω σημείο έχασε τον έλεγχο, έκανε στροφή με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στη δεξιά πλάγια πλευρά του, από ένα Ταξί με 2 επιβάτες που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός όλων των μελών της οικογένειας του (chevrolet), ενώ ο 61χρονος οδηγός του ταξί και η 72χρονη επιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά.


Και δεύτερο θανατηφόρο στο ίδιο σημείο

Σα να μην έφτανε η τραγωδία με το ξεκλήρισμα της οικογένειας, στο ίδιο σημείο και περίπου στις 11 το βράδυ της ίδια μέρας, ακολούθησε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, πάλι με τριμελής οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ίδια ακριβώς στροφή που έγινε και το προηγούμενο τραγικό ατύχημα, ο 55χρονος οδηγός  ενός Ι.Χ. (OPEL) αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βγήκε εκτός δρόμου κάνοντας τούμπα.

Ο οδηγός στην τούμπα πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον πλακώσει το Ι.Χ. και να χάσει τη ζωή του. Συνοδηγός και σε αυτό το τροχαίο ήταν η σύζυγος του  και στο πίσω κάθισμα ο 7χρονος γιός τους που τραυματίστηκαν.

==================================================
Σχολιο απο το παρον blog///  Οταν οδηγουμε απαιτειται προσοχη  και να τηρειται ο κωδικας οδηγησης αλλα  οταν βρισκομαστε στο τμημα της οδου
Σπαρτης -Τριπολης  που οριοθετειται δυο χιλιομετρα πριν του Αρδαμη το
ρεστοραν/καφετερια μεχρι να περασουμε την Μανθυρεα και να κατεβουμε
στην ευθεια πριν την Τριπολη  απαιτειται ιδιαιτερη προσοχη ,να τηρουνται
τα ορια ταχυτητας, προσπερασεις οπου επιτρεπονται ( παρακυνδυνευμενο παντα) ,να λαμβανεται υπ οψιν η ολισθηροτητα του δρομου  κτλ......
Αρκετοι συμπατριωτες μας εχουν εμπλακει σε ατυχημα στο κοματι αυτο
του δρομου  (και απο το οικογενειακο μου περιβαλλον ευτυχως μονο με
τραυματισμο και ολικη καταστροφη του αυτοκινητου λογω ολισθηροτητας
του δρομου )

ΠΑΝΤΑ   Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου