Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Δωρεάν λιπάσματα για τους πυρόπληκτους αγρότες της περιοχής Βατίκων Λακωνίας/// Απο το spartorama.gr

Δωρεάν λιπάσματα για τους πυρόπληκτους αγρότες της περιοχής Βατίκων Λακωνίας


Δωρεάν λιπάσματα για τους πυρόπληκτους αγρότες της περιοχής Βατίκων Λακωνίας
Από την «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ», την μοναδική Ελληνική βιομηχανία παραγωγής λιπασμάτων
Η Αθηνολιά, που καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην περιοχή των Βατίκων, είναι μια από τις σημαντικότερες ελαιοποιήσιμες ποικιλίες της χώρας μας.

Ο καρπός της δίνει εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, με μοναδικά χαρακτηριστικά και πλήθος ευεργετικές ιδιότητες, που το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία και ποιοτικότερα ελαιόλαδα στον κόσμο.
Η πυρκαγιά που έπληξε πριν δύο χρόνια την περιοχή, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε χιλιάδες ελαιόδεντρα και έθεσε σε κίνδυνο την καλλιέργεια, το εισόδημα των παραγωγών και ένα από τα ισχυρότερα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας.

 Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ... Η μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιομηχανία παραγωγής λιπασμάτων
προσφέρει μέσω του γεωπόνου και συνεργάτη της στην περιοχή των Βατίκων κ. Λύρα Ανδρέα,πενήντα τόνους ειδικού λιπάσματος, ασβεστούχου νιτρικής αμμωνίας  με μαγνήσιο και βόριο (Nitrocan special 27-0-0+5Μαγνήσιο+0,2Βόριο), για την λίπανση της Ελιάς, προκειμένου:
  • να στηρίξει τους πληγέντες παραγωγούς, των οποίων το εισόδημα προέρχονταν κατά κύριο λόγο από την ελαιοκαλλιέργεια
  • να συμβάλει στην αποκατάσταση των ζημιωθέντων δέντρων
  • να ενθαρρύνει την καλλιέργεια της Αθηνολιάς στην περιοχή των Βατίκων
Σημειώστε ότι πέρσι, η ίδια βιομηχανία, είχε προσφέρει στο γηροκομείο της Ελίκας, τα λιπάσματα για την λίπανση του ελαιώνα του, εκτάσεως 40 στρεμμάτων!
Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά, η εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ είναι σταθερά προσηλωμένη στις ανάγκες της Ελληνικής γεωργίας και των ανθρώπων που την υπηρετούν.
Τα λιπάσματά της αναγνωρίζονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο και εξάγονται όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου