SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

EΛΙΚΑ-ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020






 

ΕΛΙΚΑ-ΜΑΡΑΘΙΑΣ 15/08/2020 = Η φετεινη χρονια παρ ολα αυτα που μας βρηκαν με τον κορωνοιο θεωρω οτι η επισκεψιμοτητα τουριστων στον Μαραθια κατα την διαρκεια του 15Αυγουστου ειναι η μεγαλυτερη των τελευταιων ετων με χαρακτηριστικο οτι αρκετοι ηλθαν για πρωτη φορα στην περιοχη μας και φαινεται να τους αρεσει . Αλλα και γενικωτερα η περιοχη μας απο Ελικα και κατω μεχρι Νεαπολη εχει ''γεμισει'' απο κοσμο στην πλειοψηφεια Ελληνες .
==============================================
Αυτο που ακουμε απο τους ε[ισκεπτες οτι τους αρεσει πολυ η περιοχη μας και θα μας επισκεφθουν και του χρονου.
Σχετικα με τα κρουσματα του Κορωνοιου επισημα ειμαστε σε ενα πολυ καλο επιπεδο αφου και σε καποια απο τα τρια συμβαντα σε δευτερη εξεταση βγηκαν αρνητικα. Φυσικα απαιτειται η προσοχη/τηρηση των μετρων προστασιας τοσο απο τους επισκεπτες οσο και απο τους επιχειρηματιες.
===============================================
Στην πρωτελευταια φωτο ειναι η φωτο απο τα καλαθια που τοποθετησε ο πολιτιστικος συλλογος (10) στην παραλια πραγμα που ηταν πολυ ''ΔΥΣΚΟΛΟ'' για τον δημο καθως και την τελευταια φωτο την αφιερωνω στον Δημαρχο που ειναι ο δρομος του Μαραθια-Ελικας ετσι να μην ψαχνεται εαν φταρνιζεται που δεν ειναι αλλο απο τα σχολια των επισκεπτων τωρα εαν ειναι θετικα η αρνητικα πιστευω να αντιλαμβανεται προς τα που γερνει η ζυγαρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου