SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή Τριχείλη στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Επιστολή Τριχείλη στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη








 
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, και στον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας κ Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Ηρακλής Τριχείλης εκφράζει την έντονη ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων και λεηλασιών καταστημάτων και οικιών, τα οποία ενισχύουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, σε συνδυασμό με την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής λόγω ελάχιστων υπηρετούντων αστυνομικών.
Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος ζητάει την άμεση επάνδρωση των Α.Τ. του Δήμου, ώστε να αυξήσουν την επιχειρησιακή τους δυναμικότητα.
 
 Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Τριχείλης αναφέρει:


      Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων, λεηλασιών καταστημάτων και οικιών, τα οποία αυξάνονται καθημερινά, ενισχύοντας το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Διοικητών και των ελαχίστων αστυνομικών, που υπηρετούν στα Αστυνομικά Τμήματα.
      Επειδή δικαίωμα στην ασφάλεια έχουν και οι πολίτες της Επαρχίας, Παρακαλούμε όπως άμεσα ενεργήσετε για την επάνδρωση των Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου μας, η οποία είναι ιδιαιτέρως ελλιπής, ώστε να δύνανται να αυξήσουν την επιχειρησιακή τους δυναμικότητα και να περιορισθεί η εγκληματικότητα.
Η περιοχή ευθύνης τους είναι πολύ μεγάλη, το ίδιο και οι χιλιομετρικές αποστάσεις, που φθάνουν τα 50 χιλιόμετρα.
Η εγκληματικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε πολλές περιοχές του Δήμου, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχώς τις δίκαιες διαμαρτυρίες των κατοίκων.
     
                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου