SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ



Έναρξη Μαθημάτων Κέντρων Δια Βίου Μάθησης
Στα πλαίσια του προγράμματος λειτουργίας κέντρων δια βίου μάθησης , ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης σε Μονεμβασία, Νεάπολη, Μολάους, Ασωπό και Ρειχιά.
 Ο Δήμος Μονεμβασίας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες δημότες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με κεντρικό στόχο την παροχή γνωστικών εφοδίων στους δημότες μας, που θα τους βοηθήσουν στην ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία και την απρόσκοπτη ένταξη στην αγορά εργασίας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Τα μαθήματα που θα λάβουν χώρα κατά την έναρξη λειτουργίας της πρώτης περιόδου, είναι τα εξής:

 Αγγλικά για το χώρο εργασίας
 • Γαλλικά για τον τουρισμό
• Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο (Ι)
• Περιβάλλον και καθημερινή ζωή Περισσότερα θέματα μαθημάτων θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα. Όσοι από τους πολίτες του Δήμου Μονεμβασίας επιθυμούν να συμμετέχουν στην παρακολούθηση των μαθημάτων παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση που υπάρχει στα κατά τόπους Κ.Ε.Π. του Δήμου καθημερινά, καθώς και στο χώρο διοίκησης των Κ.Δ.Β.Μ. στο ΕΠΑΛ Μολάων καθημερινές 10π.μ.-1 μμ. Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: από 08-04-2013 έως 22-04-2013
Υπεύθυνη οργάνωσης : Παπαδάκη Μαρία
Υπεύθυνος Δήμου: Μαγκανάρης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου