SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

επιστολες Tριχειλη - Γ.Μεντη // Σχετικα με την επανασυσταση του Δημου Βοιων/// Βγαλτε τα συμπερασματα σας

Απάντηση Τριχείλη στην από 31/1/2014 επιστολή Γεωργίου Μέντη.


Αρχή μου είναι να μην απαντώ σε προσβλητικά-απαξιωτικά και ψευδή δημοσιεύματα, από όπου κι αν προέρχονται, αυτή τη φορά όμως θα αναγκαστώ να απαντήσω στο δημοτικό σύμβουλο κ. Μέντη, ο οποίος ασχημονεί στέλνοντας επιστολή για δεύτερη φορά.
Πιστεύω στον Καλλικρατικό Δήμο Μονεμβασίας και έχω διαθέσει πολύ κόπο, χρόνο και μεράκι μαζί με τους συνεργάτες μου να τον στήσουμε στα πόδια του, γεγονός που κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει.
Είμαι υπερήφανος για το έργο που έχουμε κάνει και πρόκειται να κάνουμε σε όλο το Δήμο και εν προκειμένω στη Δ.Ε. Βοιών, έχω αγωνιστεί ιδιαίτερα για την πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής και θα ήταν άτοπο και αντιφατικό, να ήμουν αδιάφορος σε οποιαδήποτε κίνηση ακρωτηριασμού του Δήμου.
Η δική μου ικανοποίηση και των συνεργατών μου, είναι η αποδοχή των κατοίκων των Βατίκων, για τα έργα τα οποία εκτελούνται, καθώς και για όλα όσα έγιναν μέσα στα τρία έτη.
Η παραπληροφόρηση και λασπολογία των ελάχιστων, που θέλουν να παίζουν ρόλο στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, δεν με τρομάζουν. Δεν μπορώ όμως, να μην εκφράσω την αγανάκτηση και την απαξίωσή μου, στο κείμενο του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γεωργίου Μέντη, το οποίο είναι ένα παραλήρημα ανθρώπου που βρίσκεται σε σύγχυση, κακόβουλο, λαϊκίστικο και χαοτικό. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι ιδιαίτερα προσβλητικός, προκειμένου να διασπείρει τις μυθοπλασίες που κατασκευάζει.
Βεβαίως δεν θα ζητήσω άδεια, ούτε θα απολογηθώ στο Γ. Μέντη, για το πόσες φορές πήγα εγώ και οι συνεργάτες μου στην Αθήνα, με το αυτοκίνητο του Δήμου, για υποθέσεις του Δήμου και επισκέψεις μας σε ΚΕΔΕ, Υπουργεία, υπηρεσίες κ.λ.π., για την επίλυση προβλημάτων και προώθηση αιτημάτων του Δήμου. Πολύ δε περισσότερο, όταν, αν και έχω το δικαίωμα, χρησιμοποιώ ελάχιστες φορές, το αυτοκίνητο του Δήμου και σχεδόν πάντα το δικό μου, ακριβώς για να μην μπορεί κάποιος να κάνει κριτική γι’ αυτό το θέμα, γι’ αυτό του επιστρέφω τα υπονοούμενα.
Τα όσα αναφέρει ο Γεώργιος Μέντης για το Δήμο Ελαφονήσου, είναι αποκυήματα της νοσηρής του φαντασίας, προκειμένου να ενσπείρει διχόνοιες, κάτι που αποτελεί προσφιλή του μέθοδο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πάγια θέση μου, είναι ότι ο Δήμος Ελαφονήσου, είναι Δήμος ισότιμος και σεβαστός και δεν έχω θέσει ποτέ θέμα ή αίτημα πουθενά και σε κανέναν, για ενσωμάτωση ή κατάργησή του.
Επίσης κυκλοφορεί (διαδίδει) ο ίδιος στη Νεάπολη, ότι δήθεν η Δ.Ε. Βοιών δεν λαμβάνει αντίστοιχα χρήματα, με τα οποία συνεισφέρει, κάτι που είναι εντελώς αναληθές και ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Λυπάμαι που έχει το θράσος να αναφέρει απαξιωτικά τα ονόματα συνεργατών μου, οι οποίοι υπηρετούν επιτυχώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση με εντιμότητα και αυταπάρνηση, έχοντας ο καθένας τη δική του ιστορία και έχουν δώσει το είναι τους για την επιτυχία του ενιαίου Δήμου Μονεμβασίας, του οποίου, η ίδια η ύπαρξη αποτελεί τη Νομιμότητα.
Ο Γ. Μέντης επί 2 συναπτά έτη, εξαπατά συνειδητά μια ολόκληρη περιοχή, σχετικά με τη δυνατότητα επανασύστασης του πρώην Δήμου Βοιών, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό ήταν απίθανο να συμβεί και παράλληλα «πριόνιζε» το Δήμο Μονεμβασίας, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση για ίδιο όφελος, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και παρουσιάζοντας τη νομιμότητα ως παρανομία.
Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και οι πρακτικές του Γ. Μέντη, είναι γνωστές σε όλους στην περιοχή. Ο κόσμος έχει και μνήμη και κρίση και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη και στον ενιαίο Δήμο και στην παρούσα Δημοτική Αρχή, η οποία αποδεικνύει καθημερινά ότι την αξίζει.
Καθήκον μου είναι να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις το Δήμο Μονεμβασίας, του οποίου ηγούμαι. Δολοπλοκίες, παρασκηνιακές τακτικές και κομματικά στηρίγματα, είναι εκ πεποιθήσεως άγνωστα σε εμένα και το έχω αποδείξει επί 11 συνεχή χρόνια που υπηρετώ την αυτοδιοίκηση, στη ζωή μου ό,τι κατάφερα, το κατάφερα με τις δικές μου δυνάμεις.
Πιστεύω σε συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν αξίες και αρχές και σας θυμίζω το δικό μας όραμα, όταν εκλεγήκαμε
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ



========================================================================
========================================================================
==========================================================================
Επιστολή Γεωργίου Μέντη
                                                     Νεάπολη  31-01-2014
Με  νύχια και με δόντια  Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Ασωπό την Μονεμβάσια τον Ζάρακα και ειδικά τους Μολάους  συνεπικουρώντας τον Δήμαρχο κο Τριχείλη  ενοχλούν τηλεφωνούν και επισκέπτονται  παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, Αυτοδιοικητικούς   και άλλους και Βουλευτές  στα  κρυφά (μουλωχτά)  ώστε να μπλοκάρουν την διαφαινόμενη  λύση για την επαναφορά του Δήμου στα Βάτικα.
Οι επαναλαμβανόμενες  και με διάρκεια τις τελευταίες ημέρες  επισκέψεις τους  στην Αθήνα  χρησιμοποιώντας μάλιστα και τα μεταφορικά μέσα του Δήμου ( που το 40% τα χρεώνεται η Δ. Ε. Βοιών)  πιθανολογείται ότι  είναι πολιτικά (τουλάχιστον ) ελεγχόμενες καθώς και αυτών που φροντίζουν για τα διάφορα αυτά ραντεβού . Φυσικά για  όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη  και σε βάρος του Βατικιώτικου Κόσμου και της ευρύτερης περιοχής  από τους ενεργούντες  και τους  διάφορους  Ιανούς  .Πρέπει να γνωρίζουν  ότι η προσπάθεια τους να μετατρέψουν  το απόλυτα σύννομο αίτημα της περιοχής σε κωμωδία δεν θα το επιτύχουν.
Για να μην κρύβονται  άλλο πλέον ο  Τριχείλης και το σύστημα που στηρίζει την  Εδρα τους  Μολάους  κλπ  <<Μαυρομιχάλης –Κολιάκος -Σουρλάς-Αλιφέρη - Πριφτάκη-Μονεμβασίτες (λίγοι)>> και γενικά οι Νεοδημοκράτες της Περιοχής τους  η οι υποστηρίζοντες τους ,όπως κουβεντιάζετε  στο Δήμο.
Ξέρετε τι τους ενδιαφέρει  και χύνουν τόσα κροκοδείλια  δάκρια ?
Θέλουν  και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο    ,   και εξηγούμε .
Θέλουν  να διατηρήσουν την Δ.Ε. Βοιών  στο Δήμο Μονεμβασιάς  ( που έχει τους περισσότερους πόρους  περίπου 40% του συνόλου του Δήμου) και να προστεθεί  ο  Δήμος της Ελαφονήσου ( ώστε το αγκάθι στο υπογάστριο να φύγει για να μην έχουν μελλοντικά πιθανά προβλήματα και φυσικά  το μείζον  γι αυτούς να διατηρήσουν την εδρα στους ΜΟΛΑΟΥΣ  , καταλάβατε συμπατριώτες από την Νεάπολη - την Ελαφόνησο και την ευρύτερη περιοχή τι παίζει??
Αυτή είναι η αλήθεια  που επιμελώς κρύβουν  και  με διάφορους υπαλλήλους (παπαγαλάκια) τους  προσπαθούν  και οι ίδιοι  να  θολώσουν τα νερά και την κοινή γνώμη     ( εν τέλει ..ποιος η ποιοι παραπληροφορούν  ??)
Σχεδόν όλα όσα έχουν λεχθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. τον Σεπτέμβρη του 2012  δημόσια είναι  προφητικά,  αλλά οι διοικούντες  -ο ι άνθρωποι της έδρας – οι συμπαραστάτες τους από την κεντρική Πολιτική  κονίστρα  και ο κος ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ  (Βασικά υποστηρίζοντες και υποστηριζόμενοι από την  Ν.Δ.)ήταν σε πολιτικό λήθαργο.
Εν κατακλείδι ο κόσμος στην περιοχή γνωρίζει  ότι αν το θέμα κωλύσει η μπλοκάρει  την κύρια ευθύνη θα την έχει  η Πολιτική Παράταξη  (με όποιον εκπρόσωπο του η εκπροσώπους του)  που κυβερνά   και φυσικά  εμείς εδώ στα ΒΑΤΙΚΑ 
Ξέρουμε να εκτιμούμε και να λαμβάνουμε υπόψη μας  Θετικά η Αρνητικά , τις προσπάθειες όλων εκείνων που κατανοούν και επιλύουν τα προβλήματα μας.
                        Στη πορεία και αν απαιτηθεί θα πούμε και άλλες αλήθειες με το όνομα τους.          
                       Ευχαριστώ για την φιλοξενία
                              Γεώργιος  Μέντης
    Δημοτικός  Σύμβουλος  του σημερινού Δήμου Μονεμβασιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου