SLIDES

Slideshow

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ΔΡΟΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ΔΡΟΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ



 
Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ΔΡΟΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ προϋπολογισμού 14.620.000 €, όπως ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης κα Τζανετέα και οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.
Υπενθυμίζω ότι όταν αναλάβαμε την 1/1/2011 σαν νέα Δημοτική Αρχή του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Μονεμβασίας, έθεσα στον Περιφερειάρχη κο Τατούλη, το έργο αυτό σαν ένα από τα βασικότερα για το Δήμο μας και του ζήτησα να τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα. Η σπουδαιότητά του έχει τονισθεί επανειλημμένα και θα ήταν εκ του περισσού η εκ νέου ανάλυσή της.
Έως τότε δεν υπήρχαν όχι μόνο τα χρήματα, αλλά ούτε Οριστική μελέτη του έργου.
Έτσι το έργο αυτό, τέθηκε σε πρώτη προτεραιότητα από τον κο Περιφερειάρχη, την κα Αντιπεριφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Χρηματοδοτήθηκε και εκπονήθηκε η οριστική μελέτη του έργου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 14.620.000,00 €, δημοπρατήθηκε και έφθασε η ώρα της κατασκευής.
Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την επιλογή και την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα της ωρίμανσης, ένταξης χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου.
                                                                                      
                                                                                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου